Kennel Rayon Lunaire

Bretagnenbassetteja

Seuraava pentue suunnitteilla syksylle 218

Uusimman lauman jäsenen, Taran, toivotaan kasvavan ja kehittyvän hyvin, jolloin se olisi valmis pentujentekoon parivuotiaana. Tällä hetkellä Taran juoksujen rytmitys näyttäisi siltä, että  mahdollinen astutus menisi kesälle 2018. Silmätarkastuksessa ja gonioskopiassa on tarkoitus käydä keväällä 2018 ja tehdä sen jälkeen tarkempia ratkaisuja jalostuskäytön ja mahdolliseen pentueeseen käytettävän uroksen suhteen.


Kaiken mennessä hyvin ja mallikkaasti pentuja olisi suunnitteilla syksylle 2018.

Kuvassa A-pentueen pojat. 

Arttu tutkailee Kaapon suuta jauhelihan maistelun jäljiltä :)


Kennel Rayon Lunairen pennut luovutetaan uusille omistajilleen eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina ja useaan kertaan madotettuina, noin 8 viikon iässä. Kaikki kennelin pentueet rekisteröidään Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti ja koiran mukana luovutetaan tämän rekisteripaperit. Koiran kauppa tehdään kennelliiton "Sopimus koiran kaupasta"-lomakkeella. Pentuja ei sijoiteta eikä myydä osamaksulla. Pennun mukana uusi omistaja saa tietopaketin rodusta, hoito-ohjeita sekä pussillisen pennun täällä syömää penturuokaa.


Kasvattajana haluan kuulla kasvattini kuulumisista säännöllisesti. Sekä hyvässä että pahassa.

© 2017 Kaikki oikeudet kuviin ja teksteihin Riikka Karhunen / Kennel Rayon Lunaire ellei toisin mainita. Kuvia ei anneta virtuaalikennelien käyttöön.